Top 6 her na Apple Watch, které si zamilujete

Určitě jste někdy už byli ve stádiu, kdy jste měli vybitý telefon a zabavit jste se mohli pouze se svými Apple Watch. Dnes jsem pro vás našel 6 her, se kterými byste se mohli v této situaci pobavit.

Laps!

Pokud se nudíte a potřebujete se něčím zabavit, pak je tady pro vás hra Laps! Tato hra otestuje vaše reflexy a zprostředkuje vám zábavu na několik minut. Jedná se o jednoduchou hru, kde se pohybuje hráč a vy musíte kliknutím zatočit dříve, než hráč narazí do zdi. Hra začíná být postupem času rychlejší a složitější, takže dobrého skóre dosáhnou jen ti nejlepší.

Jellyfish Tap

Další hra, která vás zabaví na několik minut je Jellyfish Tap. Hra je v podstatě napodobenina známé hry Flappy Bird, ale tato hra je lehčí a můžete si ji zahrát na Apple Watch.

Solitaire The Game

Hru solitaire zná snad každý, ale né všichni ví, že si ji mohou zahrát i na svých Apple Watch. Tato hra je speciálně přizpůsobená hodinkám, takže váš zážitek z hraní bude maximální.

Infinity Loop: Blueprints

Pokud hledáte neobtížnou logickou hru, pak je tady Infinity Loop: Blueprints. V této hře se snažíte poskládat rozházení obrazec, pouze s otáčením jednotlivých bloků. Vaším cílem je, aby obrazec byl kompletně propojený, a to není vždy tak snadné.

Ping Pong – Watch Retro Game

Jestli toužíte po nějaké klasice, pak vás nezklame hra Ping Pong. Jak už jistě tušíte, tak účelem této hry je dostat míček do brány soupeře. Ve hře naleznete i další módy, jako například “break out”.

Octopuz

Jestli si chcete trénovat paměť, tak tato hra vás nezklame. Na obrazu se vám objeví čtverce s vlastní stylem a potom, co zmizí, musíte zadat stejné styly, jaké tam byly. Hra začíná být každým levelem těžší, a proto se musí někdy spolehnout na štěstí.

Source of preview image: https://www.cnet.com/

Source of all images: https://apps.apple.com/

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..