Jak do iPhonu jednoduše přesouvat hudbu, filmy a dokumenty?

Jelikož je iOS takzvaně uzavřený operační systém, tak je mnohdy těžké do iPhonu dostat hudbu, filmy či jiné soubory. Existuje však způsob, jak soubory jednoduše a rychle mezi počítačem a iPhonem přesouvat. Tento problém totiž řeší aplikace třetí strany s názvem Waltr Pro, kterou bych vám chtěl v tomto článku představit.

   Waltr Pro je aplikace nabízející přesouvání hudby, YouTube videí, filmů, dokumentů a mnoho dalšího. Je dostupná jak pro Mac, tak i pro Windows, takže ať už na počítači požíváte systém od Applu či Microsoftu, tak můžete tuto aplikaci používat. 

   Vzhled aplikace je velmi intuitivní a jednoduchý na používáni, takže s používáním nebude mít ani běžný uživatel žádný problém. Stačí pouze myší vzít daný soubor z počítače a přesunout ho na ikonu vašeho iPhonu. Tento soubor se pak automaticky uloží do aplikace v které by měl být. Což znamená, že hudba se vám bude ukládat do stejnojmenné aplikace, filmy do aplikace TV a dokumenty do aplikace soubory. Kdyby náhodou bylo více aplikací do kterých by se dal soubor uložit, tak vám dá Waltr Pro jednoduše na výběr kam má tyto data zkopírovat.

   Pokud vás tato aplikace zaujala, tak máte na výběr ze dvou variant platby. Buď roční předplatné za zhruba 670 korun nebo trvalou licenci za zhruba 1240 korun. Pokud jste ale student, tak můžete zažádat o slevový kupón a získat licenci levněji. Jestli chcete vyzkoušet, zda pro vás má aplikace smysl, tak zde je odkaz pro stažení- https://softorino.com/waltr

   Nakonec bych chtěl zmínit, že aplikaci Waltr Pro jsem dostal od společnosti Softorino zdarma na testování. Za tento článek mi ale tato společnost nezaplatila a vše co interpretuji jsou moje nijak neovlivněné osobní názory.

source of preview image: https://softorino.com/images/pages/waltrprop/wpp-app-black_v3.png

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..