5 nejlepších aplikací na Apple Watch, které byste měli vyzkoušet

Na Apple Watch si můžete stáhnout tisíce aplikací, jenže těch skutečně užitečných existuje jen několik. Jaké jsou tedy některé z nich?

Just Press Record

Pokud hledáte nejjednodušší způsob na záznam zvuku, pak je tady pro vás tato aplikace. Jak už název napovídá, tak aplikace funguje tak, že na svých Apple Watch stisknete tlačítko, po kterém se začne nahrávat zvuk, jaký se následně uloží na váš iCloud. Potom své nahrávku můžete dokonce i přeměnit v text.

AutoSleep Track Sleep on Watch

Pokud máte své Apple Watch na ruce i přes noc, pak byste měli vyzkoušet tuto aplikaci. Aplikace vám změří během spánku několik hodnot, například váš průměrný tep, kdy jste měli nejkvalitnější spánek, jak dlouho jste byli v hlubokém spánku a samozřejmně jak dlouhý jste měli samotný spánek. Nejzajímavější věc je ta, že aplikaci nemusíte říct, kdy jdete spát, ani kdy vstáváte, protože to pozná sama.

Strava: Run & Ride Training

Jestli vás baví běhání, nebo pokud byste chtěli začít, pak je tady pro vás tato aplikace. Při vašem běžeckém výkonu vám hodinky pomocí GPS zaznamenají trasu, kolik jste spálili kalorií, váš tep, průměrnou rychlost a kolik kilometrů jste uběhli. Aplikace vám také nabízí různá zajímavá místa, která můžete při běhu navštívit.

MiniWiki

Zaručeně každý zná slavnou Wikipedii, takže není divu, že ji můžete prozkoumávat i na svých Apple Watch. Pomocí této aplikace dokážete zobrazit každý z 40 milionů článků z Wikipedie a dokonce si můžete články stáhnout, takže si je užijete i offline.

Stocard

Bývaly časy, kdy jsme měli plnou peněženku slevových kartiček na všechny možný obchody, jenže to je pryč. Díky této aplikaci máte všechny věrnostní karty na jednom místě. Stačí, abyste kartu naskenovali a ona se vám přidá na váš seznam.

Source of the preview image: https://unsplash.com/

Source of all other images: https://apps.apple.com/

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..