Jaké jsou varianty služby iCloud?

Zdravím všechny čtenáře, dneska bychom se podívali jaká velikost úložiště na iCloudu je pro vás vhodná.

Co to je iCloud?

ICloud je cloud (nebo-li uložiště) na který se zálohují uživatelská data (fotky a videa, kontakty, SMS zprávy, poznámky) a když se vám s iPhonem, iPadem či Macbookem něco stane, vaše data jsou stále bezpečně uložena na serverech Applu .

Je několik dostupných velikostí, které si můžete pronajímat. Verze, která má 5Gb je zcela zdarma. Nebudeme si nic nalhávat, 5Gb je v dnešní době málo. Potom máme 50Gb, které můžou většině uživatelům stačit, ale pokud máte více zařízení, je to také málo.

Další varianta uložiště je 200Gb, která je vhodná pro dvě a více zařízení Apple. Zároveň už ale od této kapacity můžete sdílet místo i se svými rodinnými příslušníky. Každý člen rodiny tedy může mít zálohovaná a synchronizovaná data, ke kterým má přístup buď jen on sám nebo v případě potřeby může svá data sdílet.

Jako poslední varianta uložiště je 2TB. Doporučil bych ji pro uživatele s opravdu velkým množstvím dat. Konkrétně já osobně využívám 2TB, protože mám 4 zařízení od Applu a chci mít všechno zálohované.

Zdroj obrázku: http://d2nwkt1g6n1fev.cloudfront.net/skydocu/wp-content/uploads/content/icloud/images/icloud-cs-S0001_iCloudBasics.png

Zdroj náhledového obrázku: https://www.appliste.cz/wp-content/uploads/2017/12/icloud-screenshot.png-768×432.jpeg

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..