Deseti leté výročí od úmrtí Steva Jobse

Zdravím všechny čtenáře, dneska je to 10 let, co zemřel Steve Jobs. Narodil se 24.2 1955 v San Franciscu.

Steve Jobs byl vizionář, který založil společnost Apple (dříve Apple computer) v roce 1976 společně se Stevem Wozniakem a Ronaldem Waynem, v garáži svých rodičů. Za několik desetiletí se tato firma výrazně změnila a nabyla obrovských rozměrů. Nyní je nejhodnotnější společností na světě a tento úspěch patří z obrovské části právě Stevu Jobsovi. Později se stal výkonným ředitelem společnosti Apple(CEO). Steve Jobs je také znám tím, že byl výborným řečníkem.

Steve Jobs byl také znám tím, že terorizoval své zaměstnance a vyhazoval je z firmy za drobnosti. Spousta lidí pod ním pracovala velice ráda, jelikož z nich vytáhnul maximum.

Jak mi řekl můj kamarád, Steve Jobs prodával svůj dokonalý nápad.

V roce 2003 byla Jobsovi diagnostikována rakovina slinivky břišní, v dubnu 2009 podstoupil transplantaci jater.Myslel si (tedy doufal), že má vyhráno, ale nádor metastázoval. Příčinou smrti byla uvedena zástava dechu, kterou způsobilo rozšíření rakoviny na další orgány.

Díky za přečtení, Ondra

zdroj náhledového obrázku: https://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_E_E/EjZBPac.jpeg?fl=cro,0,10,800,450%7Cres,1024,,1%7Cjpg,80,,1

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..