Jak překonvertovat hudbu z Apple Music?

Službu Apple Music asi většina z vás zná a není nutno ji tedy podrobně představovat. Platíte měsíční poplatek za neomezený přístup k hudbě, kterou můžete streamovat a nebo stahovat pro offline poslech. Pokud si ale chcete svoji oblíbenou hudbu z této služby vychutnat na nějakém ze starších iPodů, tak bohužel nemůžete, jelikož zde Apple Music není podporována. Proto bych vám rád představil řešení jménem Sidify Apple Music Converter. 

   Všechny skladby v Apple Music jsou chráněny takzvaným DRM šifrováním, které znemožňuje soubor jednoduše přetáhnout do vašeho iPodu. Sidify Apple Music Converter je nástroj, který dokáže převést skladby a audioknihy způsobem, že hudbu v reálném čase nahraje, vytvoří z ní mp3, FLAC, WAV, AIFF či m4a soubor a přidá k němu informace jako název skladby, alba, umělce a mnoho dalšího. Následně si pak jednoduše můžete soubor přesunout do úložiště v iPodu. Skladby vám poté v iPodu zůstanou navždy. 

Dále bych rád zmínil, že tento konvertor podporuje kodek Apple Lossless. Při konverzi hudby tedy nedochází k žádným ztrátám, co se kvality zvuku týče. Soubory jsou tedy prakticky identické s originálem z Apple Music.

   Spousta lidí používá tuto aplikaci proto, aby si Apple Music zaplatila pouze pár měsíců, překonvertovala hudbu a předplatné zrušila. Tohle bych ale moc nedoporučoval, jelikož své oblíbené tvůrce ochudíte o jejich výdělek a nebudete moc do své knihovny jednoduše přidávat další hudbu. Proto rozhodně nenabádám k jakékoliv nezákonné činnosti, která by jakkoliv narušila autorská práva. To ale samozřejmě nemění nic na tom, že se jedná o skvělý nástroj pro právě přesouvání hudby do starších iPodů. Můj názor je totiž takový, že když už si platíte měsíčně Apple Music, tak je opravdu nesmyslné vyhodit desetitisíce korun za jednotlivé nakupování skladeb v iTunes Storu.

   Dost šikovná funkce v této aplikaci je též převodník formátů a upravování informací o skladbě. Pokud potřebujete skladbu převést do jiného formátu, kvality a nebo upravit údaje o skladateli, albu či roku vydání, tak za pár kliknutí máte hotovo. 

   Nakonec bych chtěl zmínit, že aplikaci Sidify Apple Music Converter jsem dostal od společnosti Sidify zdarma na dočasné testování. Za tento článek mi ale tato společnost nezaplatila a vše co interpretuji jsou moje nijak neovlivněné osobní názory. Aplikaci můžete stáhnout zde- https://bit.ly/3cpDVqq.

source of preview image: https://loudest.in/wp-content/uploads/2019/07/1k3ftxm9x7u-EVunQvPjMhA.jpeg

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..