AirTags

 

     První dnešní novinkou z Apple keynote byly dlouho očekávané AirTags. Nejdříve se očekávalo, že přijdou společně s iPhony 12, ale nakonec se tak nestalo, jelikož po boku iPhonů 12 stál HomePod mini. Co tedy můžeme od nových AirTags očekávat? To si nyní ukážeme v tomto článku.

    Stručný popis

    AirTags mají za úkol sledovat vaše osobní věci, jako jsou například klíče, peněženka či batoh. Dle prvních dojmů se zdá, že budete moci tyto předměty s Airtagem hledat s vysokou přesností a iPhone vás k nim bude navigovat. 

zdroj:apple.com

    Customizace           

    Na každý AirTag si budete moct nechat vygravírovat vlastní motiv, jak tomu i u AirPods a nebo si vybrat vlastní poutko. Máte tedy dost možností, jak si svůj AirTag přizpůsobit. 

zdroj:apple.com

   Baterie

   Pokud přemýšlíte nad koupí AirTagu, tak vás baterie rozhodně od koupě neodradí. Podle specifikací by měla vydržet zhruba jeden rok, takže každodenně nabíjet AirTag rozhodně nemusíte.

zdroj:apple.com

     Cena

  Cena vás pravděpodobně mile překvapí. AirTag totiž startuje na 30 dolarech a při koupi čtyř vyjde jeden na 25 dolarů, což je cena, která tento produkt činí v celku dostupným.

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..