App Store Awards – Jaké jsou ty nejlepší aplikace za rok 2021?

Pár dní zpátky Apple tradičně ocenil ty nejlepší aplikace za rok 2021 v rámci App Store Awards. Aplikace, které získaly cenu, nebyly vybrány podle počtu stažení, ale rozhodl o tom redakční tým App Store, který hledal aplikace s výjimečným designem a kvalitou.

Nejlepší aplikací na iPhone za rok 2021 se stala aplikace Toca Life World. Jedná se spíše o hru, kde si můžete vytvořit vlastní charakter a v podstatě celý herní svět. Aplikace získala tuto cenu za její neobyčejný design a edukativní charakter.

Na iPadu získala cenu aplikace LumaFusion. Jedná se o nejlepší aplikaci pro střih videa pro začátečníky i pokročilé, jakou si můžete nyní na iPad stáhnout. Cenu aplikace získala za její jednoduchost a větší rychlost při práci.

Pro Apple Watch se vybrala jako nejlepší aplikace CARROT Weather. Nyní se narozdíl od předchozích aplikací jedná o předpověď počasí. Aplikace získala tuto cenu za její neuvěřitelně lákavý design a přesné předpovědi několik dní dopředu.

Pro Apple TV se stala aplikací roku DAZN. Jedná se o aplikaci pro sledování živých přenosů sportů z celého světa. Cenu si aplikace získala za její rozsáhlost ve všech možných sportech a samozřejmě i za její design.

A nakonec pro Mac získala cenu aplikace Craft. Jedná se o aplikaci na psaní poznámek, editování dokumentů a jejich následné organizování. Aplikace si zasloužila cenu díky její všestrannosti a jednoduchosti.

All images including the preview image are from the source: https://apple.com

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..