10 aplikací na iPhone, které vám zpříjemní život

Každý má na svém mobilním telefonu hned řadu aplikací, protože bez nich by náš iPhone byl úplně k ničemu. Dobrých aplikací, které vám zpříjemní život, je opravdu velké množství, ale o všech jste určitě ještě neslyšeli. Vybral jsem zde pro vás několik aplikací, které vám život jednoznačně ulehčí.

Sleep Cycle

Sleep cycle je skutečně výborná volba pro lidi, co chtějí mít kontrolu nad svým spánkem. Aplikace s patentovanou zvukovou technologií měří váš spánek po celou dobu vašeho spánku. Po probuzení můžete vidět v aplikaci hodnotu vašeho spánku, jak s dlouho jste měli tvrdý spánek a jak dlouhý jste měli spánek celkově. Ještě k tomu všemu aplikace nabízí chytrý budík, který vás vzbudí jen tehdy, kdy jste v lehké fázi spánku.

Zdroj: https://apps.apple.com/

Keynote

Keynote je nejlepší aplikace, když potřebujete udělat prezentaci a nemáte u sebe počítač nebo notebook. Aplikace vám nabídne čisté a přehledné rozhraní s jednoduchým ovládáním. Přidávejte fotografie, matematické rovnice, grafy,  dokonce i animace, přechody a  barevné texty. Všechno si můžete pomocí iCloudu přenést do téměř každého zařízení a upravovat i tam.

DotHabit

Toto je další aplikace z mnoha, která se pokouší o lepší život lidí tím, že pomáhá lidem zlepšit jejich zvyky a pomoci dělat něco, do čeho se jim úplně nechce. Například chcete, aby jste každý den chodili ven, četli knihu nebo snědli něco zdravého. Tak přesně tyhle věci můžete dokázat pomocí této aplikace. Jednoduše v aplikaci vytvoříte činnost co chcete vykonávat, vytvoříte čas a jak často vám budou chodit upozornění o tom, že máte danou činnost jít vykonat.

Jakmile aktivitu skončíte, odškrtnete v aplikaci že jste úkol splnili a můžete napsat malý komentář jak to probíhalo. Poté se objeví vaše první kostička, kterou dostanete za každý splněný úkol. Když budete používat aplikaci déle, můžete vidět jak vaše kostičky postupně až do extrémních rozměrů. Pokaždý když kostičku získáte, dostanete pocit že jste něco dokázali a budete chtít aktivitu dělat častěji. Tímto budujete vaše návyky a může vám to i zlepšit život.

Photomath

Aplikace PhotoMath vám dokáže pomoct s matematikou. S touto aplikací vypočítáte vše. Ať už to jsou zlomky, desetinná čísla nebo lineární rovnice. Ještě k tomu můžete příklad naskenovat fotoaparátem a aplikace vám řekne výsledek i postup počítání. Můžete ji používat ke kontrolování domácích úkolů, nebo k učení. Je vyvíjená studiem Microblink, které slibuje že to je nejlepší fotografická kalkulačka, kterou na App Store seženete.

Zdroj: https://microblink.com/

PicsArt

Pro všechny, kteří milují fotografování, musí mít v hlavní výbavě svého telefonu tuhle aplikaci. S touto aplikací dokážete okolo 1000 funkcí, na upravování fotek, včetně protahování, ořezávání, rozmazávání a mnohem dalšího. Můžete také vytvořit úžasné samolepky a sdílet je s přáteli, přidat k obrázkům rámečky, nebo udělat nádherné koláže. A další obrovská výhoda je, že díky funkci “Remix Chat” můžete upravovat fotky s přáteli a komunikovat s nimi.

Tasty

Tasty je aplikace na vaření. Můžete v ní najít více jak 3000 skvělých receptů, které můžete vyhledat podle vašich ingrediencí. Ze všech receptů můžete filtrovat veganské, nízkotučné, bezlepkové, zdravé, nízkosacharidové a další pokrmy. Také můžete získat doporučení na pokrmy podle denní doby, dne v týdnu a velkých svátků.

Zdroj: https://dribbble.com/

TickTick

Máte rádi dobře organizované úkoly, připomínky nebo poznámky? Jestli ano, toto je aplikace přímo pro vás. Pište si poznámky, rozvrhněte si den, nebo si odškrtávejte úkoly. Sdílejte svá data mezi svá zařízení a mějte vše hezky pod kontrolou. Shrnutím to je aplikace na zlepšení vašich dnů organizováním.

NightSky

Tuto aplikaci si zamiluje každý, kdo se o vesmír zajímá jen zřídka. V aplikaci můžete vidět noční oblohu se všemi družicemi, hvězdami, planetami a ilustrovanými souhvězdími. Objevte zázraky vesmíru na živé 3D obloze, která se pohybuje podle toho, kam se s telefonem díváte. A ještě k tomu všemu můžete též získávat upozornění na blížící vesmírné události.

Zdroj: https://appsherald.com/

Google Docs

Kdykoliv, kdekoliv a jakkoliv můžete psát textové dokumenty pomocí této aplikace a vašeho mobilního telefonu. Potřebujete k tomu jen a pouze svůj google účet. Vytvářejte nové dokumenty, nebo upravujte existující. A nemusíte se ani obávat ztráty dat, protože se soubor automaticky průběžně ukládá.

Wattpad

Wattpad je nejen výtečný pro čtenáře, ale i pro spisovatele, kteří zde mohou své texty sdílet. Jedná se o aplikaci, kde můžete číst příběhy nebo knihy různých žánrů od lidí jako jste vy. Stejně jak čtete, tak taky můžete psát. Ve wattpadu naleznete příběhy ve více jak 50 různých jazycích od více jak 70 milionů čtenářů a spisovatelů.

Source of the preview image: https://thenextweb.com/

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..