Proč byste měli používat originální obal na iPhone od Apple?

Jestli chcete svůj iPhone chránit, pak na něm jistě máte ochranné pouzdro, které by mělo zabraňovat poškrábání nebo zničení telefonu při jeho používání. Když si obal vybíráme, většinou sáhneme po nejlevnějším na trhu a to zrovna není dobrá cesta. Na obalu by se opravdu nemělo šetřit, protože se vám to může jednou vrátit.

Obaly na iPhone se dají sehnat už od 20 Kč, ale když takový levný kryt zakoupíte, tak se může stát, že na váš telefon nebude dobře pasovat. Zkrátka obal bude větší než váš iPhone a to způsobí, že se telefon v krytu pohybuje. Levné obaly také často lehce nevyčnívají přes hrany, aby kryt chránil nejen záda, ale i předek. Stává se i to, že nejde připojit lightning konektor do telefonu, jelikož kryt je špatně navržen.

Musíte dát za pravdu, že ochranné pouzdro od Apple je zaručená kvalita. Kryt vám jistě na iPhone bude padnout výborně a držet možná ještě lépe. Pouzdro od Apple poskytuje displeji větší bezpečnost, jelikož hrany obalu lehce vyčnívají přes okraj. Ani tloušťka obalu není taková, aby bránila například bezdrátovému nabíjení. 

Jestli chcete, aby váš iPhone vydržel co nejdéle, pak si budete muset za obal připlatit. S levným krytem se může iPhone poškrábat už při prvním pádu, zatímco s dražším krytem se telefonu nic nestane.

Source of the preview image: https://pxhere.com/

Source of other images: https://apple.com/

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..