Boom 3D aneb jak zlepšit kvalitu zvuku na vašem počítači Mac

Reproduktory v počítačích od Applu patří obecně k nejlepším na trhu. Kvalita se ale stále dá posunout dál a to i pomocí softwarového ekvalizéru. Jedním z nich je Boom 3D, který používám déle než měsíc a chtěl bych se s vámi podělit o zkušenosti a pomoct vám v rozhodování zda tuto aplikace potřebujete. 

  Design

  Začal bych s designem aplikace. Vzhled Boom 3D je minimalistický, uhlazený, intuitivní a jednoduchý na používání. Téměř každy uživatel se za pár minut naučí používat všechny funkce a možnosti bez jakýchkoliv problémů. 

Hlavní funkce

  Hlavní důvod, proč si vybrat právě Boom 3D oproti jiným ekvalizérům je automatické nastavení, nemusíte tedy složitě upravovat jednotlivé frekvence zvuku, všechno za vás vyřeší automatika s kalibrováním na vaše konkrétní zařízení. Pro běžné uživatele je tedy tato možnost opravdu nejlepší. Pokud jste však náročnější uživatel a chcete si vše přizpůsobit podle sebe, tak manuální nastavení zde též samozřejmě nechybí. 

   Další zásadní funkce je 3D prostorový efekt, kterým můžete obzvláštnit zvukový projev vašich sluchátek. Tento efekt však není rozhodně pro každého. Zvuk je totiž poté dosti zvláštní a někomu to může být vyloženě nepříjemné, za zkoušku tato možnost ale rozhodně stojí.

   Za zmínku poté také rozhodně stojí možnost upravovat hlasitost v jednotlivých aplikacích. Pokud například chcete zároveň poslouchat hudbu a k tomu mít puštěný zvuk v safari, tak máte v této aplikaci možnost upravit poměr hlasitosti. Tato funkce je velice šikovná, jelikož takovouto možnost samotné macOS nenabízí a nejznámější aplikace třetích stran, které tuto funkci nabízejí jsou dosti drahé. 

  

Závěr

Pokud se vám aplikace líbila, tak momentálně v době vydání tohoto článku je zlevněná z 1000 korun na 300 korun. Navíc máte možnost využít třiceti denní zkušební verzi úplně zdarma.

   Nakonec bych rád dodal, že mezi mnou a společností, která tuto aplikace vytvořila neproběhla žádná konverzace ohledně tohoto článku a jedná se tedy čistě o můj názor.

source of preview image: https://www.macobserver.com/wp-content/uploads/2018/04/boom-3d-mac-logo-deal.jpg

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..