Byly představeny AirPods 3. generace

O AirPods 3 se už dlouhou dobu spekulovalo. Nejdříve se podle leakerů měli představit na dubnovém Apple Eventu, poté společně s iPhony 13 v září a nakonec jsme se jich dočkali až na poslední říjnové Apple Keynote, kde se odhalily s novými Macbooky Pro. Změny jsou oproti minulé generaci opravdu velké, vyplatí se však jejich nákup?

   Největším rozdílem je bez pochyby design. Nově připomínají AirPods 3 konstrukcí a designem AirPods Pro, stále se však jedná o peckovou konstrukci. Pokud vám tedy v uších seděly klasické AirPods první či druhé generace a jste s touto konstrukcí spokojeni, tak byste s třetí generací neměli mít problém, doporučuji si však před koupí vyzkoušet, zda vás sluchátka v uších netlačí nebo jestli vám z nich nevypadávají.

source: https://california18.com/wp-content/uploads/2021/10/Apple-AirPods-3.jpg

   Zásadní je též přidání podpory Spatial Audia u filmů a seriálů. Tato funkcionalita totiž u minulých sluchátek chyběla a rozhodně zde přijde vhod. Razantně totiž může zlepšit váš zážitek z poslechu hudby.

source: https://www.apple.com

   Další novinky jsou například přidání odolnosti vůči vodě a potu či zlepšená výdrž baterie. Výdrž se totiž prodloužila na 6 hodin provozu samotných sluchátek a 30 hodin i s nabíjecím pouzdrem. Pokud se vám tato sluchátka líbí a chcete si je pořídit, tak počítejte se zdražením oproti minulé generaci. Cena je totiž letos 4990 korun.

source of preview image: https://m-cdn.phonearena.com/images/reviews/238465-940/apple-airpods-3-lineup–max-pro.jpg

Zveřejnit odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..